Pijnloze verdoving: tandarts Von Brucken Fock

De pijnloze oplossing als u er tegenop kijkt om een bepaalde behandeling aan te gaan.

Verdoven voor een van onze behandelingen

Is een bezoek aan de tandarts niet uw favoriete bezigheid en ziet u erg op tegen een bepaalde behandeling? U kunt bij ons altijd om een pijnloze lokale verdoving vragen. Onze specialisten kunnen het gebied rondom de tand of de kies lokaal verdoven, zodat u geen pijn heeft tijdens de behandeling.

Voordat wij een pijnloze verdoving voor u verzorgen is het belangrijk dat u ons op de hoogte heeft gesteld van uw gezondheidssituatie en eventueel medicijngebruik. Wanneer we hiervan op de hoogte zijn maken we een behandelplan om de behandeling zo goed mogelijk uit te voeren. Zodra er voldoende voorzorgsmaatregelen genomen zijn en geen verdere bezwaren zijn, zal onze tandarts het gebied pijnloos verdoven. Op deze manier hoeft u niet bang te zijn voor een pijnlijke behandeling. Voor u het weet is onze tandarts klaar en zit het alweer op.

Verdoving tandarts: Von Brucken Fock

Wilt u een behandeling met pijnloze lokale verdoving laten uitvoeren bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock? Onze tandartsen staan altijd voor u klaar. Een gebied rondom de tand of kies verdoven is mogelijk bij diverse behandelingen. Denk hierbij aan behandelingen als het trekken van een tand of kies, een wortelkanaalbehandeling of het vullen van een gaatje. 

Bij onze praktijk kunt u terecht voor uw gehele mondverzorging. U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere periodieke controles, mondhygiëne, wortelkanaalbehandelingen, kroon/brugwerk, tandvleesontstekingen, implantologie, facings en bleken. Wilt u pijnloos geholpen worden door een van onze tandartsen? Neem dan contact met ons op door u in te schrijven via onderstaande knop.

verdoving
verdoven

verdoving tandarts: doet het pijn?

Het is een veelgestelde vraag: doet een verdoving pijn? Het is mogelijk dat u wat pijn ervaart als wij de verdoving toedienen. Vooral de prik die in het gehemelte gezet wordt, kan vrij gevoelig zijn. Zodra de verdoving werkt, voelt u geen pijn meer tijdens het behandelen. 

Gaat het om een klein gaatje in uw kies? Dan is het naast pijnloos verdoven ook een optie om zonder verdoving te boren. Geef vooral bij onze tandartsen aan wat u hierin fijn vindt. Bij ons kunt u ook terecht voor een lachgassedatie. Dit is een goede keuze wanneer u het niet erg vindt om iets te voelen tijdens de behandeling. Bij een sedatie met lachgas krijgt u een combinatie van zuurstof en lachgas toegediend. Dit heeft een kalmerende, ontspannen werking en hierdoor ervaart u niet al te veel pijn. 

Kiest u voor een lachgassedatie voor uw behandeling, dan heeft dit ook als voordeel dat u geen pijnlijke prik nodig heeft voor de verdoving. Meer weten over de pijnloze verdoving, tandarts von Brucken Fock en alternatieven. Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor een verdoving bij onze praktijk?

Bent u op zoek naar een tandarts waar u een pijnloze verdoving krijgt? Bij ons is uw gebit in goede handen. Maar waarom zou u kiezen voor een verdoving tandarts bij onze praktijk? 

  • Altijd een pijnloze verdoving
  • Zorg van hoge kwaliteit
  • Vriendelijk en deskundig personeel
  • Luisteren naar uw wensen
  • Binnen 24 uur een afspraak
  • Jong en oud: iedereen is welkom
  • Moderne apparatuur
  • No-nonsense aanpak
pijnloos verdoven

Een afspraak maken met een van onze tandartsen

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van pijnloos verdoven? Neem dan snel contact met ons op, wij vertellen u graag geheel vrijblijvend wat u te wachten staat. Schroom ook niet om vragen te stellen als u een afspraak heeft met een van onze tandartsen. Onze specialisten leggen u graag uit wat u te wachten staat bij een bepaalde behandeling en houden hierbij uiteraard rekening met uw wensen. Wij doen er alles aan om het zo comfortabel mogelijk voor u te maken. 

Een afspraak maken of vraag stellen? Wij zijn bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 0793412949. U kunt ook contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar info@praktijkvonbruckenfock.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen. 

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.