Implantologie

Met behulp van implantaten wordt de natuurlijke functie en uitstraling van het gebit hersteld.

Home » Implantologie

Wat is een implantaat?

Een implantaat is een titanium schroef die als kunstwortel dient. Het wordt in het kaakbot geplaatst en vervolgens moet het vastgroeien aan het bot. De implantaten zijn binnen de tandheelkunde een duurzame oplossing welke wordt ingezet als basis voor kronen, bruggen of andere protheses. Alleen wanneer er voldoende kaakbot aanwezig is, kan een implantaat worden geplaatst. Daarnaast moet de rest van de mond gezond zijn, van tandvlees tot kaakbot. Dit wordt beoordeeld door onze tandarts door middel van röntgenfoto’s.

implantaat

Implantologie bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock

Bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock kunnen wij uw gebit herstellen door middel van een of meerdere implantaten in combinatie met een kroon of brug. De gehele behandeling met implantaten en het toevoegen van protheses kan in totaal zo’n 3 tot 6 maanden duren. Het is dan ook verstandig om op tijd een afspraak te maken zodat u snel wordt geholpen. Wilt u naast implantologie ook voor uw reguliere mondverzorging bij ons terecht? Dat kan! Onze praktijk is open voor nieuwe patiënten. Schrijf u eenvoudig in door op onderstaande knop te drukken.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.

Corona nieuws

Tijdens de lockdown is onze tandartspraktijk gewoon geopend.  Het is belangrijk om uw tandarts, mondhygiënist te blijven bezoeken. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk.

  • Altijd 1,5 meter afstand te houden als u op de praktijk bent, mét en zonder mondkapje;
  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd, naar binnen komen;
  • Uw handen bij binnenkomst desinfecteren met handalcohol.

Wanneer u of een gezinslid/huishoudcontact last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts kunnen wij u helaas niet behandelen. Stem telefonisch af met de praktijk over uw gezondheidssituatie en tandheelkundige klachten.

Wij zorgen voor:

  • Een beperkt aantal mensen in de wachtkamer;
  • Desinfectie voor de handen bij binnenkomst;
  • Een veilige behandeling in de stoel.

Mensen met verkoudheidsklachten komen niet naar de praktijk: dit geldt zowel voor patiënten als voor teamleden