De praktijk

Neem contact met ons op bij vragen en/of opmerkingen.
Wilt u zich inschrijven? Maak dan gebruik van het inschrijfformulier.

Elke dag genieten van een gezond en prachtig gebit!

Onze filosofie is u de best mogelijke mondzorg te bieden.
Dat doen wij volgens ons eigen zorgvuldig opgestelde behandelconcept waarbij wij veel
aandacht besteden aan de communicatie tussen patient en behandelaar.

‘’ Eerst de basis op orde ‘’

Lees meer over Tandartsenpraktijk Von Brucken Fock

Bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock bevinden zich vier behandelkamers waar tandheelkundige zorg wordt aangeboden.

Vooruitdenken bij zorgverlening, goed luisteren naar de zorgvraag van de patiënt en het gezamenlijk aanbieden van zorg leidt tot hogere kwaliteit. Mondhygiëne heeft bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock een hoge prioriteit. Restauratie van een ongezonde mond is zinloos: de basis moet goed zijn! Wij beginnen altijd met een inventarisatie van de algehele mondgezondheid alvorens vervolgstappen te ondernemen.

Tandartsenpraktijk von Brucken Fock biedt volledige mondzorg. Preventie: voorkomen is beter dan genezen, het signaleren van problemen in de mond begint bij juiste voorlichting tijdens de periodieke controle of mondhygiënebehandeling.

Samen met u gaan wij voor een mooi, gezond en functioneel gebit. Wij helpen u bewuster te worden van de situatie in uw mond, onder andere door gebruik te maken van gedetailleerde digitale foto’s van uw tanden en kiezen.

Kindvriendelijk

Tandartsenpraktijk von Brucken Fock heeft veel aandacht voor de mondgezondheid van kinderen en jong volwassenen. Speciaal hiervoor een hebben wij een kindertand-verzorgende in ons team. Kinderen raken op deze manier snel vertrouwd met de tandarts en alles wat erbij hoort. Zij moeten immers nog een heel leven vooruit met een gaaf en gezond gebit!

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.