Implantologie

Met behulp van implantaten wordt de natuurlijke functie en uitstraling van het gebit hersteld.

Wat is een implantaat?

Een implantaat is een titanium schroef die als kunstwortel dient. Het wordt in het kaakbot geplaatst en vervolgens moet het vastgroeien aan het bot. De implantaten zijn binnen de tandheelkunde een duurzame oplossing welke wordt ingezet als basis voor kronen, bruggen of andere protheses. Alleen wanneer er voldoende kaakbot aanwezig is, kan een implantaat worden geplaatst. Daarnaast moet de rest van de mond gezond zijn, van tandvlees tot kaakbot. Dit wordt beoordeeld door onze tandarts door middel van röntgenfoto’s.

implantaat

Implantologie bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock

Bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock kunnen wij uw gebit herstellen door middel van een of meerdere implantaten in combinatie met een kroon of brug. De gehele behandeling met implantaten en het toevoegen van protheses kan in totaal zo’n 3 tot 6 maanden duren. Het is dan ook verstandig om op tijd een afspraak te maken zodat u snel wordt geholpen. Wilt u naast implantologie ook voor uw reguliere mondverzorging bij ons terecht? Dat kan! Onze praktijk is open voor nieuwe patiënten. Schrijf u eenvoudig in door op onderstaande knop te drukken.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.