Algemene tandheelkunde

Onder algemene tandheelkunde vallen alle behandelingen die de basis zijn voor een gezond gebit.

Wat is algemene tandheelkunde?

De behandelingen die bij ons onder algemene tandheelkunde vallen zijn onder meer periodieke controles, gebitsreiniging en ook het verhelpen van gaatjes. Het doel van deze behandelingen is om uw gebit gezond te houden en pijn te behandelen maar ook vooral te voorkomen. De gevonden punten na een periodieke controle kunnen aan de basis staan voor vervolgbehandelingen mocht dit nodig zijn om uw gebit in de beste staat te houden.

algemene-tandheelkunde

Behandelingen als vervolg

De algemene tandheelkunde en de bijbehorende behandelingen zijn vooral een basis voor een goed gebit. In sommige gevallen kan het nodig zijn dat er vervolgbehandelingen nodig zijn om eventuele pijnklachten te verhelpen of te voorkomen of om een esthetisch wenselijk resultaat te krijgen. Behandeling als gevolg van algemene tandheelkunde zijn onder meer wortelkanaalbehandelingen, mondhygiëne, kroon-/brugwerk, facings, implantologie, protheses, tanden bleken en paradontologie. Inschrijven bij Tandartspraktijk von Brucken Fock voor algemene tandheelkunde en eventuele vervolgafspraken? Klik eenvoudig op onderstaande button.

Algemene tandheelkunde bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock

Bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock vinden wij algemene tandheelkunde zeer belangrijk. De basis voor een gezonde mond moet namelijk goed zijn voor er vervolgstappen genomen kunnen worden. Het restaureren van een ongezonde mond heeft namelijk geen zin. Heeft u nog vragen over onze behandelingen of wilt u zich graag telefonisch inschrijven? Neem dan contact met ons op. Het team van onze praktijk staat voor u klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.