Esthetische tandheelkunde

Bij esthetische tandheelkunde staat uw glimlach voorop.

Wat is esthetische tandheelkunde?

Bij esthetische tandheelkunde, ook wel cosmetische tandheelkunde genoemde, staat het verfraaien van het uiterlijk van het gebit voorop. Bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock kunt u terecht voor onder meer tanden bleken maar ook voor facings. Door moderne tandheelkunde zorgen wij ervoor dat u weer blij bent met uw glimlach. En een mooie glimlach draagt bij aan een zelfverzekerd gevoel. Naast dat wij alles voor uw mondhygiëne doen, helpen we u dus ook aan meer zelfvertrouwen en een mooi gebit waardoor u weer voluit durft te lachen.

esthetische-tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock

Bij onze tandartsen en andere specialisten kunt u terecht om uw tanden te laten bleken of voor het laten plaatsen van facings. Voor het bleken van tanden gebruiken wij de Philips Zoom. Dit apparaat biedt de mogelijk om op een snelle, veilige maar toch effectieve manier tanden te bleken. Dankzij het geavanceerde LED-licht wordt het bleekproces versneld. Wilt u voor esthetische tandheelkunde en de rest van uw mondverzorging bij ons terecht? Klik dan hieronder op de knop om u direct in te schrijven.

Weer blij met uw glimlach

Door middel van de esthetische tandheelkunde bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock zult u binnen de kortste keren weer blij zijn met uw glimlach. Naast het gezond houden van uw mond kunnen wij u dus ook verder helpen met het mooi maken van uw tanden en uw glimlach.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.