Algemene tandheelkunde

Onder algemene tandheelkunde vallen alle behandelingen die de basis zijn voor een gezond gebit.

Home » Algemene tandheelkunde

Wat is algemene tandheelkunde?

De behandelingen die bij ons onder algemene tandheelkunde vallen zijn onder meer periodieke controles, gebitsreiniging en ook het verhelpen van gaatjes. Het doel van deze behandelingen is om uw gebit gezond te houden en pijn te behandelen maar ook vooral te voorkomen. De gevonden punten na een periodieke controle kunnen aan de basis staan voor vervolgbehandelingen mocht dit nodig zijn om uw gebit in de beste staat te houden.

algemene-tandheelkunde

Behandelingen als vervolg

De algemene tandheelkunde en de bijbehorende behandelingen zijn vooral een basis voor een goed gebit. In sommige gevallen kan het nodig zijn dat er vervolgbehandelingen nodig zijn om eventuele pijnklachten te verhelpen of te voorkomen of om een esthetisch wenselijk resultaat te krijgen. Behandeling als gevolg van algemene tandheelkunde zijn onder meer wortelkanaalbehandelingen, mondhygiëne, kroon-/brugwerk, facings, implantologie, protheses, tanden bleken en paradontologie. Inschrijven bij Tandartspraktijk von Brucken Fock voor algemene tandheelkunde en eventuele vervolgafspraken? Klik eenvoudig op onderstaande button.

Algemene tandheelkunde bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock

Bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock vinden wij algemene tandheelkunde zeer belangrijk. De basis voor een gezonde mond moet namelijk goed zijn voor er vervolgstappen genomen kunnen worden. Het restaureren van een ongezonde mond heeft namelijk geen zin. Heeft u nog vragen over onze behandelingen of wilt u zich graag telefonisch inschrijven? Neem dan contact met ons op. Het team van onze praktijk staat voor u klaar.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.

Corona nieuws

Tijdens de lockdown is onze tandartspraktijk gewoon geopend.  Het is belangrijk om uw tandarts, mondhygiënist te blijven bezoeken. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk.

  • Altijd 1,5 meter afstand te houden als u op de praktijk bent, mét en zonder mondkapje;
  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd, naar binnen komen;
  • Uw handen bij binnenkomst desinfecteren met handalcohol.

Wanneer u of een gezinslid/huishoudcontact last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts kunnen wij u helaas niet behandelen. Stem telefonisch af met de praktijk over uw gezondheidssituatie en tandheelkundige klachten.

Wij zorgen voor:

  • Een beperkt aantal mensen in de wachtkamer;
  • Desinfectie voor de handen bij binnenkomst;
  • Een veilige behandeling in de stoel.

Mensen met verkoudheidsklachten komen niet naar de praktijk: dit geldt zowel voor patiënten als voor teamleden