Medewerkers

Home » Medewerkers » A. Mesgar
Teamfoto

A. Mesgar Tandarts

A. Mesgar
Tandarts

Tandarts-Implantoloog Ali Mesgar is afgestudeerd in 2011 aan het Academisch Centrum Tandheelkunde in Amsterdam met als specialisatie restauratieve tandheelkunde.
Hij heeft zich hierna verdiept in de implantologie. Bovendien kan Ali dankzij nascholing onderwijs op het gebied van angst(begeleiding) u helpen. Hierbij kan gebruik van lachgas worden gemaakt.
Lachgas is een medisch goedgekeurde manier om pijnloos te behandelen. Door zijn kalme werkwijze en betrouwbare benadering, zijn dus ook angstige patiënten bij Ali in goede handen.
Verder heeft de tandarts een techniek ontwikkeld om (vrij)pijnloos te verdoven. Voor informatie kunt u de (vrijblijvend) tandarts contacten.
Ali Mesgar heeft ook affiniteit met wortelkanaalbehandelingen en esthetische tandheelkunde. Hiervoor kunt u op zijn Instagram kijken voor voorbeeldfoto’s.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.