Tandarts Zoeterwoude

Tandartsenpraktijk von Brucken Fock is de tandarts in de omgeving van Zoeterwoude.

Home » Tandarts Zoeterwoude

Alles voor de beste tandheelkundige zorg

Sinds de oprichting in 1976 door Maarten von Brucken Fock doen we er in onze praktijk alles aan om de best mogelijke tandheelkundige zorg aan te bieden, van algemene tandheelkunde tot esthetische tandheelkunde. Ook de huidige tandartsen nabij Zoeterwoude binnen onze praktijk streven hier altijd naar. Als patiënt bij onze praktijk weet u dan ook zeker dat u het best mogelijke van ons kunt verwachten. Bij onze praktijk komen niet alleen patiënten uit Zoeterwoude maar ook uit Leidschendam, Benthuizen en Hazerswoude.

Tandarts

Nieuwe tandarts Zoeterwoude

Wilt u graag in een nieuwe tandarts in Zoeterwoude of omgeving omdat u niet tevreden bent met uw huidige tandarts of omdat u naar Zoeterwoude-dorp bent verhuisd? Schrijf u dan in bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. Bent u iemand die zich niet comfortabel voelt in de stoel bij de tandarts of is dit zelfs nog zacht uitgedrukt? Of heeft u lichamelijke of geestelijke beperkingen waardoor behandelingen lastiger gaan? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over de juiste middelen en apparatuur om te werken met lachgassedatie. Hierdoor krijgt u een gekalmeerd en gerustgesteld gevoel waardoor de behandelingen soepeler verlopen. Bovendien is het ook mogelijk dat we u verdoven tijdens bepaalde behandelingen. Direct inschrijven bij onze praktijk? Druk dan op onderstaande knop.

Tandartspraktijk von Brucken Fock

Alles voor de beste tandheelkundige zorg

Wat Tandartsenpraktijk von Brucken Fock onderscheidt

De tandartsen uit Zoeterwoude van Tandartsenpraktijk von Brucken Fock voeren niet zomaar een vervolgbehandeling uit. Wij streven namelijk altijd eerst naar een goede basis, het fundament moet goed zijn om hier verder op te bouwen. Door middel van periodieke controles en eventuele bezoeken aan een mondhygiënist worden mogelijke problemen op tijd opgemerkt en opgelost of zelfs voorkomen. Bovendien kunnen wij u adviseren over de juiste poetstechnieken en het gebruik van de juiste tandpasta. Zo werken we samen aan een uitmuntende mondgezondheid. Zijn er dan toch nog vervolgbehandelingen nodig, dan gebeurt dit in ieder geval vanuit een sterke basis waardoor het alleen maar de goede kant op kan gaan. Tandartsenpraktijk von Brucken Fock is de plek voor uw nieuwe tandarts in de buurt van Zoeterwoude-Rijndijk en Zoeterwoude-Dorp.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.

Corona nieuws

Tijdens de lockdown is onze tandartspraktijk gewoon geopend.  Het is belangrijk om uw tandarts, mondhygiënist te blijven bezoeken. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk.

  • Altijd 1,5 meter afstand te houden als u op de praktijk bent, mét en zonder mondkapje;
  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd, naar binnen komen;
  • Uw handen bij binnenkomst desinfecteren met handalcohol.

Wanneer u of een gezinslid/huishoudcontact last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts kunnen wij u helaas niet behandelen. Stem telefonisch af met de praktijk over uw gezondheidssituatie en tandheelkundige klachten.

Wij zorgen voor:

  • Een beperkt aantal mensen in de wachtkamer;
  • Desinfectie voor de handen bij binnenkomst;
  • Een veilige behandeling in de stoel.

Mensen met verkoudheidsklachten komen niet naar de praktijk: dit geldt zowel voor patiënten als voor teamleden