Tandarts Hazerswoude-Dorp

Tandartsenpraktijk von Brucken Fock is de tandarts in de omgeving van Hazerswoude-Dorp.

De beste tandheelkundige zorg

Al sinds de opening van onze praktijk voor tandartsen in Hazerswoude-Dorp, meer dan 40 jaar geleden, streven wij ernaar om de best mogelijke zorg te bieden op het gebied van tandheelkunde. Dagelijks zijn al onze medewerkers hiermee bezig. Mondhygiëne en bijpassende behandelingen hebben bij ons altijd de hoogste prioriteit. Buiten Hazerswoude ontvangen wij ook patiënten uit onder meer Leidschendam, Benthuizen en Zoeterwoude.

mondhygiene

Nieuwe tandarts Hazerswoude-Dorp

Bent u recentelijk verhuisd naar Hazerswoude-Dorp, of bent u wellicht niet meer tevreden over uw huidige tandarts? Dan kunt u terecht bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock. Onze praktijk is nog open voor nieuwe patiënten. Ook voor angstige patiënten of patiënten met een of meerdere aandoeningen kunnen wij behandelen. Door middel van lachgassedatie kunnen wij u alsnog behandelen. Meer weten over de lachgassedatie? Lees dan verder op onze pagina hierover. Wilt u inschrijven bij onze tandartspraktijk? Dat gaat eenvoudig en snel via onderstaande knop.

Meer dan 40 jaar ervaring en dé tandarts voor de omgeving van Hazerswoude-Dorp.

Onderscheidend vermogen van Tandartsenpraktijk von Brucken Fock

Als tandartspraktijk nabij Hazerswoude-Dorp onderscheiden wij onszelf door ons eigen zorgvuldig opgestelde behandelconcepten. Binnen deze concepten hechten we veel waarde aan de communicatie tussen de patiënt en de behandelaar. Hierdoor is er meer duidelijkheid en begrip bij beide partijen. Onze filosofie is de best mogelijke mondzorg bieden wij we eerst de basis op orde brengen. Binnen onze praktijk bieden de specialisten en tandartsen nabij Hazerswoude-Dorp volledige mondzorg. Daarbij staat preventie voorop, want: voorkomen is beter dan genezen. Samen met u werken we aan een gebit waar u trots op kunt zijn. Het is mooi en gezond maar ook nog eens functioneel. Door middel van gedetailleerde digitale foto’s van uw tanden en kiezen maken wij u bewust van de situatie in uw mond. Wilt u meer weten over onze werkwijze of over het inschrijven bij onze tandartspraktijk? Neem dan direct contact met ons op.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.