Tandarts Benthuizen

Tandartsenpraktijk von Brucken Fock is de tandarts in de omgeving van Benthuizen.

Home » Tandarts Benthuizen

Alles voor de beste mondzorg

In onze tandartspraktijk in de omgeving van Benthuizen kunt u terecht voor de complete mondzorg. Wij bieden alles van algemene tandheelkunde tot aan implantaten en esthetische behandelingen zoals tanden bleken en facings. Onze tandartsen gaan altijd voor het bieden van de best mogelijke zorg. Onze praktijk staat hier dan ook om bekend in de gehele omgeving waaronder Leidschendam, Hazerswoude-Dorp en Zoeterwoude-Dorp.

Tandarts

Nieuwe tandarts Benthuizen

Bent u onlangs verhuisd naar Benthuizen en op zoek naar een nieuwe tandarts? Of bent u niet tevreden de tandarts die u momenteel heeft? Tandartsenpraktijk von Brucken Fock is nog open voor nieuwe patiënten, u kunt zich dus gewoon bij ons inschrijven! Ook voor patiënten met (ernstige) angst voor de tandarts en/of andere aandoeningen kunnen bij ons terecht. Wij bieden namelijk ook lachgassedatie waardoor u met een geruststellend gevoel de behandeling aangaat. Wilt u zich inschrijven bij onze tandartspraktijk? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in.

Tandartspraktijk von Brucken Fock

Meer dan 40 jaar ervaring en dé tandarts voor de omgeving van Benthuizen.

Dit maakt onze praktijk uniek

Onze praktijk en tandartsen nabij Benthuizen zijn echt uniek. Wij hebben in alle jaren ervaring opgedaan en aan de hand daarvan hebben we zorgvuldig een behandelconcept opgesteld. Binnen dit concept schenken wij veel aandacht aan de communicatie tussen de patiënt en de behandelaar waardoor alles voor iedere partij duidelijk is. Als u bij ons als patiënt binnenkomt maken we altijd een inventarisatie van uw algehele mondgezondheid voordat wij vervolgstappen nemen. Wij vinden het belangrijk dat de basis goed is om hierop voort te borduren. Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in de buurt van Benthuizen dat zich bezighoudt met volledige mondzorg? Schrijf u dan in bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.

Corona nieuws

Tijdens de lockdown is onze tandartspraktijk gewoon geopend.  Het is belangrijk om uw tandarts, mondhygiënist te blijven bezoeken. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk.

  • Altijd 1,5 meter afstand te houden als u op de praktijk bent, mét en zonder mondkapje;
  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd, naar binnen komen;
  • Uw handen bij binnenkomst desinfecteren met handalcohol.

Wanneer u of een gezinslid/huishoudcontact last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts kunnen wij u helaas niet behandelen. Stem telefonisch af met de praktijk over uw gezondheidssituatie en tandheelkundige klachten.

Wij zorgen voor:

  • Een beperkt aantal mensen in de wachtkamer;
  • Desinfectie voor de handen bij binnenkomst;
  • Een veilige behandeling in de stoel.

Mensen met verkoudheidsklachten komen niet naar de praktijk: dit geldt zowel voor patiënten als voor teamleden