Tandarts Leidschendam

Tandartsenpraktijk Von Brucken Fock is de tandarts in de omgeving van Leidschendam.

Home » Tandarts Leidschendam

Vele soorten behandelingen bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock

Bij Tandartsenpraktijk Von Brucken Fock kunt u terecht voor vele verschillende behandelingen, alles in het teken van tandheelkunde en een gezond en prachtig gebit, voor u of uw kinderen. Onze tandartspraktijk nabij Leidschendam is al meer dan 40 jaar actief. Als tandarts is Maarten von Brucken Fock de praktijk gestart om zijn patiënten de beste tandheelkundige zorg te bieden die er is en wij zetten dit gedachtegoed voort. Onze tandartsen benutten alle facetten binnen de tandheelkunde om onze hoge standaard van de zorg vast te houden. Buiten Leidschendam zijn wij ook de praktijk voor iedereen uit Benthuizen, Hazerswoude-Dorp en Zoeterwoude-Dorp.

algemene-tandheelkunde

Nieuwe tandarts in Leidschendam

Als u op zoek bent naar een nieuwe tandarts in Leidschendam of omgeving, kunt u zich inschrijven bij onze tandartspraktijk. Van de standaard tandheelkunde tot aan bleken en facings, bij ons kunt u voor alles terecht. Bij onze praktijk staat alles in het teken om u de best mogelijke zorg te bieden. Wij hebben hierom een eigen zorgvuldig opgesteld behandelconcept ontwikkeld in de loop der jaren. Hierdoor kunnen wij u de gewenste zorg bieden. Bovendien bieden wij lachgassedatie aan waardoor u ontspannen iedere behandeling doorkomt. Wilt u zich inschrijven bij onze tandartspraktijk? Druk dan op onderstaande knop en vul het formulier in.

Wat ons anders maakt

Onze praktijk en tandartsen in de buurt van Leidschendam maakt zich sterk voor een sterke basis. De restauratie van een ongezonde mond is namelijk zinloos. Het is belangrijk dat de basis goed zijn. Voordat wij vervolgstappen ondernemen doen we daarom altijd een inventarisatie van de mondgezondheid zodat we de juiste vervolgstappen kunnen nemen. Onze tandartsenpraktijk biedt volledige mondzorg waarbij preventie zeer belangrijk is. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Door periodieke controle of een mondhygiëne behandeling door onze tandarts in Leidschendam kunnen problemen vroeg gesignaleerd worden en tijdens deze afspraken zullen wij de juiste voorlichting geven zodat u ook thuis aan de slag kunt. Samen met u gaan wij voor een mooi, gezond maar ook functioneel gebit. Door u bewuster te maken van uw situatie in uw mond, door onder andere digitale foto’s van het gebit, werken we samen aan uw beste gebit.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.

Corona nieuws

Tijdens de lockdown is onze tandartspraktijk gewoon geopend.  Het is belangrijk om uw tandarts, mondhygiënist te blijven bezoeken. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk.

  • Altijd 1,5 meter afstand te houden als u op de praktijk bent, mét en zonder mondkapje;
  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd, naar binnen komen;
  • Uw handen bij binnenkomst desinfecteren met handalcohol.

Wanneer u of een gezinslid/huishoudcontact last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts kunnen wij u helaas niet behandelen. Stem telefonisch af met de praktijk over uw gezondheidssituatie en tandheelkundige klachten.

Wij zorgen voor:

  • Een beperkt aantal mensen in de wachtkamer;
  • Desinfectie voor de handen bij binnenkomst;
  • Een veilige behandeling in de stoel.

Mensen met verkoudheidsklachten komen niet naar de praktijk: dit geldt zowel voor patiënten als voor teamleden