Tandarts Zevenhuizen

Tandartsenpraktijk von Brucken Fock is de tandarts in de omgeving van Zevenhuizen.

Home » Tandarts Zevenhuizen

Best mogelijke tandheelkundige zorg

Bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock staan we al sinds de opening in 1976 voor hetzelfde: de best mogelijke tandheelkundige zorg voor al onze patiënten. Onze tandartsen nabij Zevenhuizen zijn hier dan ook dagelijks mee bezig tijdens de vele behandelingen die binnen onze praktijk worden uitgevoerd. Iedere dag staat weer in het teken waar de oprichter, Maarten von Brucken Fock, meer dan 40 jaar geleden mee is begonnen: de beste tandheelkundige zorg verlenen. En dat doen we niet alleen in Zevenhuizen maar ook in Bergschenhoek, Bleiswijk en Moerkapelle.

Tandarts

Nieuwe tandarts in Zevenhuizen

Bent u niet tevreden over uw huidige tandarts of bent u wellicht verhuisd naar de regio en bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Zevenhuizen of omgeving? Bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock kunt u zich nog inschrijven. Ook wanneer u lijdt onder angst voor tandartsen of wellicht lichamelijke of geestelijke aandoeningen heeft waardoor behandelingen wellicht lastiger kunnen zijn kunt u bij ons terecht. Wij beschikken namelijk over de middelen en apparatuur voor lachgassedatie. Hierdoor voelt u zich een stuk kalmer en gerustgesteld waardoor wij de diverse behandelingen gewoon kunnen uitvoeren. Wilt u zich graag bij ons inschrijven? Dat doet u eenvoudig door op onderstaande knop te drukken

Tandartspraktijk von Brucken Fock

Van algemene tandheelkunde tot esthetische tandheelkunde.

Dit maakt onze tandartspraktijk anders

Het hele team van Tandartsenpraktijk von Brucken Fock doet iedere dag zijn best om de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden. In al onze jaren ervaring hebben wij een zorgvuldig behandelconcept opgesteld waarbij we veel aandacht besteden aan de communicatie tussen u en onze tandarts in Zevenhuizen en omgeving. Wij gaan er altijd vanuit dat we eerst de basis van uw mondgezondheid op orde brengen voordat we verder kijken. Daarom zullen wij altijd beginnen met een inventarisatie van de mondgezondheid voordat we vervolgstappen gaan ondernemen. Samen met u gaan we voor een mooi, gezond maar ook functioneel gebit waarbij u weer met veel vertrouwen voluit durft te glimlachen. Meer weten over onze tandartspraktijk of het inschrijven? Neem dan contact met ons op.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.

Corona nieuws

Tijdens de lockdown is onze tandartspraktijk gewoon geopend.  Het is belangrijk om uw tandarts, mondhygiënist te blijven bezoeken. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk.

  • Altijd 1,5 meter afstand te houden als u op de praktijk bent, mét en zonder mondkapje;
  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd, naar binnen komen;
  • Uw handen bij binnenkomst desinfecteren met handalcohol.

Wanneer u of een gezinslid/huishoudcontact last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts kunnen wij u helaas niet behandelen. Stem telefonisch af met de praktijk over uw gezondheidssituatie en tandheelkundige klachten.

Wij zorgen voor:

  • Een beperkt aantal mensen in de wachtkamer;
  • Desinfectie voor de handen bij binnenkomst;
  • Een veilige behandeling in de stoel.

Mensen met verkoudheidsklachten komen niet naar de praktijk: dit geldt zowel voor patiënten als voor teamleden