Tandarts Bergschenhoek

Tandartsenpraktijk von Brucken Fock is de tandarts in de omgeving van Bergschenhoek

De best mogelijke tandheelkundige zorg

Bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock doen wij er al sinds de oprichting alles aan om de best mogelijke tandheelkundige zorg aan te bieden. Al meer dan 40 jaar werken onze tandartsen nabij Bergschenhoek aan de best mogelijke mondgezondheid van onze patiënten. Meer dan 40 jaar geleden is de tandartspraktijk opgericht door Maarten von Brucken Fock om de beste tandheelkundige zorg aan te bieden die er mogelijk is. Al die jaren later doen wij er alles aan om deze gedachtegoed nog steeds uit te dragen. En dit doen wij niet alleen bij onze patiënten uit Bergschenhoek maar ook bij iedereen uit de omgeving van Bleiswijk, Moerkapelle en Zevenhuizen.

mondhygiene

Nieuwe tandarts Bergschenhoek

Wilt u overstappen op een andere tandarts in Bergschenhoek of omgeving? Dan kunt u terecht bij onze praktijk. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten! Ook wanneer u (extreme) angst heeft voor de tandarts of vanwege andere beperkingen niet graag naar de tandarts gaat, kunt u bij ons terecht. Wij beschikken namelijk over de juiste middelen om te werken met lachgassedatie. Hierdoor voelt u zich tijdens de behandeling gerustgesteld en gekalmeerd. En het fijne? De sedatie is snel uitgewerkt, alleen is het verstandig om nog even een half uur te wachten met deel te nemen aan het verkeer. Wilt u zich graag inschrijven bij ons tandartspraktijk? Dat doet u gemakkelijk via onderstaande knop.

Tandartspraktijk von Brucken Fock

De praktijk voor iedereen uit de omgeving van Bergschenhoek

Wat ons anders maakt

Als tandartspraktijk nabij Bergschenhoek focussen onze tandartsen zich altijd op een zeer sterke basis voor een gezonde mond. We kunnen natuurlijk wel vervolgbehandelingen uitvoeren, maar als de basis niet goed is, dan zal het vervolgens altijd weer verslechteren. Daarom werken wij altijd toe met onze behandelingen naar een sterke basis en vanuit daaruit kunnen wij vervolgbehandelingen inplannen en uitvoeren. De goede basis van uw mondgezondheid wordt gelegd door regelmatig periodieke controles uit te laten voeren en wellicht een afspraak bij de mondhygiënist in te plannen. Maar ook wanneer u klachten heeft is het verstandig om snel contact op te nemen met uw tandarts. Hoe eerder wij een probleem kunnen signaleren, hoe eenvoudiger het doorgaans is om het probleem te voorkomen of de klacht te verhelpen. En dat alles onder één dak, bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.