Tandarts Moerkapelle

Tandartsenpraktijk von Brucken Fock is de tandarts in de omgeving van Moerkapelle.

Home » Tandarts Moerkapelle

Volledige mondverzorging

Bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock kunt u terecht voor de complete mondzorg, van algemene tandheelkunde tot aan esthetische tandheelkunde en alles wat daartussen valt. Daarbij gaan wij altijd voor het aanbieden van de best mogelijke zorg. Hier staan onze praktijk en tandartsen in de omgeving van Moerkapelle dan ook om bekend. Naast Moerkapelle zijn wij ook beschikbaar voor patiënten uit onder andere Bergschenhoek, Bleiswijk en Zevenhuizen.

mondhygiene

Nieuwe tandarts Moerkapelle

Als u recentelijke bent verhuisd naar Moerkapelle en niet uit de omgeving komt, dan kan het zo zijn dat u op zoek bent naar een nieuwe tandarts. Onze tandartspraktijk is open voor nieuwe patiënten voor iedereen uit de omgeving van Moerkapelle. Maar ook als u niet tevreden bent over uw huidige tandarts kunt u naar ons overstappen. Wij bieden alles aan als het om mondzorg gaat en bovendien is het mogelijk dat wij onze behandelingen onder lachgassedatie uitvoeren. Zo ervaart u een kalmer gevoel. Dit is ideaal voor iedereen met een angst voor de tandarts of een of meerdere aandoeningen die een bezoek aan de tandarts in de weg staan. Wilt u zich inschrijven bij onze tandartspraktijk? Klik dan op onderstaande knop en vul het formulier in.

Tandartspraktijk von Brucken Fock

Tandartspraktijk voor Moerkapelle en omstreken.

Dit maakt ons anders

Als tandartspraktijk bij Moerkapelle onderscheiden wij op diverse vlakken. Zo hebben wij onze eigen behandelconcepten op zorgvuldige manier opgesteld in de tientallen jaren ervaring die wij in het vak hebben, waarbij we eerst richten op de basis en vervolgens pas verder kijken naar vervolgbehandelingen. Maar ook onderscheiden wij ons door de mogelijkheid tot lachgassedatie. Dit is niet bij iedere tandartspraktijk mogelijk maar kan het voor u wel veel aangenamer maken om de behandelingen te ondergaan. Samen met u werken we aan een mooi, functioneel en gezond gebit waar u trots op kunt zijn. En denk er aan: voorkomen is beter dan genezen dus plan tijdelijk uw periodieke controle in.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.

Corona nieuws

Tijdens de lockdown is onze tandartspraktijk gewoon geopend.  Het is belangrijk om uw tandarts, mondhygiënist te blijven bezoeken. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk.

  • Altijd 1,5 meter afstand te houden als u op de praktijk bent, mét en zonder mondkapje;
  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd, naar binnen komen;
  • Uw handen bij binnenkomst desinfecteren met handalcohol.

Wanneer u of een gezinslid/huishoudcontact last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts kunnen wij u helaas niet behandelen. Stem telefonisch af met de praktijk over uw gezondheidssituatie en tandheelkundige klachten.

Wij zorgen voor:

  • Een beperkt aantal mensen in de wachtkamer;
  • Desinfectie voor de handen bij binnenkomst;
  • Een veilige behandeling in de stoel.

Mensen met verkoudheidsklachten komen niet naar de praktijk: dit geldt zowel voor patiënten als voor teamleden