Tandarts Bleiswijk

Tandartsenpraktijk von Brucken Fock is de tandarts in de omgeving van Bleiswijk.

Home » Tandarts Bleiswijk

De beste tandheelkundige zorg

Tandartsenpraktijk von Brucken Fock is al in 1976 opgericht door Maarten von Brucken Fock. Bij de oprichting was het idee om als tandarts nabij Bleiswijk de best tandheelkundige zorg mogelijk aan te bieden. En nu, meer dan 40 jaar later, staat onze praktijk nog steeds in het teken van dit doel. Onze tandartsen en andere medewerkers zijn nog steeds bezig met het uitvoeren en uitdragen van de best mogelijke tandheelkundige zorg. En niet alleen voor patiënten uit Bleiswijk maar ook voor iedereen uit Bergschenhoek, Moerkapelle en Zevenhuizen.

Tandarts

Nieuwe tandarts Bleiswijk

Recent in Bleiswijk komen wonen of niet meer tevreden over uw nieuwe tandarts? Tandartsenpraktijk von Brucken Fock is nog beschikbaar voor nieuwe patiënten. Ook voor patiënten met angst voor de tandarts of een of meerdere lichamelijke of mentale beperkingen kunnen terecht bij onze praktijk. Wij werken namelijk ook met lachgassedatie waardoor u op een fijne manier de behandelingen zoals periodieke controle gerust kan ondergaan. Alles voor de beste mondgezondheid. Inschrijven bij onze praktijk? Dan kunt u eenvoudig doen via onderstaande knop.

Tandartspraktijk von Brucken Fock

De tandarts in de omgeving van Bleiswijk.

Dit maakt Tandartsenpraktijk von Brucken Fock anders

Met het hele team van onze tandartspraktijk werken we er altijd om de gezondheid van uw mond optimaal te houden. Wij hebben een eigen behandelplan ontwikkeld waarbij we altijd uitgaan van een sterke basis op het gebied van mondgezondheid. Een restauratie van een ongezonde mond is namelijk zinloos. Nadat de basis is gelegd is het mogelijk om vervolgstappen te zetten zodat u weer helemaal blij bent met uw gebit en daardoor weer uitgebreid zult glimlachen. Maar het is ook belangrijk dat u komt naar uw periodieke controles zodat we problemen in een vroeg stadium kunnen constateren en daardoor oplossen voordat het erger wordt. En in sommige gevallen kunnen we het zelfs in z’n geheel voorkomen. Bij onze tandartsen nabij Bleiswijk kunt u terecht alles, van algemene tandheelkunde tot esthetische tandheelkunde. Vragen over onze praktijk of het inschrijven? Neem dan contact met ons op.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.

Corona nieuws

Tijdens de lockdown is onze tandartspraktijk gewoon geopend.  Het is belangrijk om uw tandarts, mondhygiënist te blijven bezoeken. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk.

  • Altijd 1,5 meter afstand te houden als u op de praktijk bent, mét en zonder mondkapje;
  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd, naar binnen komen;
  • Uw handen bij binnenkomst desinfecteren met handalcohol.

Wanneer u of een gezinslid/huishoudcontact last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts kunnen wij u helaas niet behandelen. Stem telefonisch af met de praktijk over uw gezondheidssituatie en tandheelkundige klachten.

Wij zorgen voor:

  • Een beperkt aantal mensen in de wachtkamer;
  • Desinfectie voor de handen bij binnenkomst;
  • Een veilige behandeling in de stoel.

Mensen met verkoudheidsklachten komen niet naar de praktijk: dit geldt zowel voor patiënten als voor teamleden