Tandarts Pijnacker

Tandartsenpraktijk von Brucken Fock is de tandarts in de omgeving van Pijnacker

Alles voor een goede mondgezondheid

Bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock bieden wij alles aan voor een goede mondgezondheid. Het is ook mogelijk om uw behandelingen te ondergaan onder lachgassedatie. Zo kunt u iedere behandeling met een gerust hart ondergaan. Onze tandartspraktijk is al meer dan 40 jaar actief in de buurt van Pijnacker en ooit opgericht door Maarten von Brucken Fock. Het streven binnen deze praktijk is altijd geweest om onze patiënten de best mogelijke tandheelkundige zorg aan te bieden. Hier is Maarten mee begonnen en zijn gedachtegoed zetten wij voort. En dit doen we niet alleen bij patiënten uit Pijnacker maar ook voor iedereen uit de omgeving van Nootdorp, Delfgauw en Lansingerland.

mondhygiene

Nieuwe tandarts in Pijnacker

Als u op zoek bent naar een nieuwe tandarts in de omgeving van Pijnacker, dan is onze tandartspraktijk de beste keuze. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten en bieden alles aan om uw mond compleet gezond te houden. Heeft u last van (extreme) angst of is het voor u lastig om naar de tandarts te gaan vanwege andere beperkingen? Ook dan kunt u bij onze praktijk terecht. Door middel van lachgassedatie kunnen wij u kalmeren en volledig ontspannen houden tijdens iedere behandeling. Wilt u zich inschrijven voor onze praktijk? Dat gaat eenvoudig via onderstaande knop!

Tandartspraktijk von Brucken Fock

Voor uw complete monderverzorging.

Verschil bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock

Onze tandartsen nabij Pijnacker bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock zullen niet zomaar een ongezonde mond restaureren. Wij vinden dat een sterke basis voor de mondgezondheid het belangrijkste is. Een ongezonde mond restaureren is namelijk zinloos omdat de mondgezondheid weer naar beneden zal gaan. Onze tandartsen doen er dan ook alles aan om uw basis zo goed mogelijk te maken. Dit doen wij door middel van periodieke controles en het op tijd opmerken van potentiële klachten en deze in zo’n vroeg mogelijk stadium verhelpen. Zijn er toch vervolgstappen nodig en uitgebreidere behandelingen? Ook dan kunt u bij ons tandartsenpraktijk. Maar ook voor esthetische tandheelkunde kunt u bij ons terecht. Vind u uw tanden niet mooi gekleurd en wilt u hier wat aan laten doen zodat u weer vol vertrouwen kunt glimlachen? Dan kunt u bij ons terecht voor tanden bleken of facings. Tandartsenpraktijk von Brucken Fock is uw nieuwe tandartspraktijk in de omgeving van Pijnacker.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.