Tandarts Nootdorp

Tandartsenpraktijk von Brucken Fock is de tandarts in de omgeving van Nootdorp

Home » Tandarts Nootdorp

Vele soorten behandelingen bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock

Bij onze praktijk bieden wij verschillende behandelingen aan die in het teken staan van uw algehele mondgezondheid. Bovendien bieden wij lachgassedatie aan zodat u de behandelingen rustig ondergaat. Al meer dan 40 jaar is onze tandartspraktijk in de buurt van Nootdorp actief. De oprichter van onze praktijk, Maarten von Brucken Fock, is de praktijk destijds gestart om de patiënten de beste tandheelkundige zorg mogelijk aan te bieden en in al die jaren is deze gedachtegoed altijd gebleven. Wij doen er alles aan om onze hoge norm van mondverzorging hoog te houden. En dit doen we niet alleen in Nootdorp maar ook in de omgeving van Pijnacker en Zoetermeer.

algemene-tandheelkunde

Nieuwe tandarts in Nootdorp

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Nootdorp of omgeving? Tandartsenpraktijk von Brucken Fock heeft nog ruimte voor nieuwe patiënten. Van de algemene tandheelkunde zoals periodieke controles tot aan tanden bleken en implantologie, voor alles kunt u bij onze praktijk terecht. Heeft u ernstige angst of andere problemen? Wij bieden ook lachgassedatie aan waardoor u iedere behandeling gekalmeerd kunt ondergaan. Op deze manier kunnen we ook mensen met ernstige angst voor de tandarts of andere beperkingen de beste mondzorg bieden. Wilt u zich inschrijven bij onze praktijk? Klik dan op onderstaande knop.

Tandartspraktijk von Brucken Fock

Meer dan 40 jaar ervaring

Wat maakt ons anders?

Als tandarts nabij Nootdorp maken wij ons hard voor een sterke basis als het gaat om mondgezondheid. Wij kunnen een ongezonde mond wel restaureren maar dit is eigenlijk zinloos als de basis niet goed is. Wij doen daarom dan ook ons best om een goede basis te creëren. Het vervolg op deze basis hangt af van uw mondgezondheid en hoe u er momenteel voor staat. Deze vervolgstappen zullen dan ook voor iedereen anders zijn, maar voor alles kunt u bij onze tandartsenpraktijk terecht. Bovendien vinden we bij onze tandartsenpraktijk ook preventie belangrijk naast een goede basis voor de mondgezondheid. Door ons te richten op preventie door middel van periodieke controle of een bezoek aan de mondhygiënist kunnen problemen of klachten in een vroeg stadium worden gesignaleerd en opgelost of voorkomen. Wij vinden namelijk: voorkomen is beter dan genezen. Gezamenlijk gaan we voor een mooi, gezond en ook functioneel gebit.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.

Corona nieuws

Tijdens de lockdown is onze tandartspraktijk gewoon geopend.  Het is belangrijk om uw tandarts, mondhygiënist te blijven bezoeken. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk.

  • Altijd 1,5 meter afstand te houden als u op de praktijk bent, mét en zonder mondkapje;
  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd, naar binnen komen;
  • Uw handen bij binnenkomst desinfecteren met handalcohol.

Wanneer u of een gezinslid/huishoudcontact last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts kunnen wij u helaas niet behandelen. Stem telefonisch af met de praktijk over uw gezondheidssituatie en tandheelkundige klachten.

Wij zorgen voor:

  • Een beperkt aantal mensen in de wachtkamer;
  • Desinfectie voor de handen bij binnenkomst;
  • Een veilige behandeling in de stoel.

Mensen met verkoudheidsklachten komen niet naar de praktijk: dit geldt zowel voor patiënten als voor teamleden