Tandarts Lansingerland

Tandartsenpraktijk von Brucken Fock is de tandarts in de omgeving van Lansingerland.

Home » Tandarts Lansingerland

De best mogelijke tandheelkundige zorg

Sinds dat Maarten von Brucken Fock de tandartspraktijk nabij Lansingerland heeft opgericht in 1976, staat kwaliteit voorop. Onze praktijk is dan ook opgericht met het idee om de best mogelijke tandheelkundige zorg te bieden aan personen in de buurt van de praktijk. Wanneer u een patiënt bij onze praktijk bent, weet u dus ook dat wij altijd voor de best mogelijke tandheelkundige zorg voor u zullen gaan. En dat doen wij niet alleen bij patiënten uit Lansingerland maar ook uit onder andere Zoetermeer, Pijnacker en Delfgauw.

mondhygiene

Nieuwe tandarts Lansingerland

Als u op zoek bent naar een nieuwe of andere tandarts in Lansingerland dan is onze praktijk de plek om u in te schrijven. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe patiënten. U kunt bij onze tandartspraktijk voor allerlei soorten behandelingen terecht, van algemene tandheelkunde tot esthetische tandheelkunde. Ook als u (extreme) angst voor de tandarts heeft of als u zit met een andere beperking wat het behandelen lastiger maakt, kunt u bij ons terecht. Bij ons is lachgassedatie namelijk mogelijk. Dankzij deze sedatie krijgt u een gekalmeerd en geruststellend gevoel waardoor u makkelijker de behandelingen ondergaat. Inschrijven bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock gaat eenvoudig via onderstaande knop.

Tandartspraktijk von Brucken Fock

De tandartspraktijk in omgeving Lansingerland

Onderscheidend vermogen Tandartsenpraktijk von Brucken Fock

Onze tandartsen nabij Lansingerland onderscheiden zich op verschillende manieren. Zo kunnen wij bij iedere behandeling lachgassedatie toepassen. Dit zorgt ervoor dat u op een kalme manier de behandeling ondergaat. Maar ook doordat wij niet zomaar aan de slag gaan met uw problemen. Wij denken actief mee aan het gezond houden van uw mond en zullen niet zomaar grote behandelingen uitvoeren. Wij werken altijd naar een goede basis van de mondgezondheid. Vervolgbehandelingen in een ongezonde mond hebben op de lange termijn namelijk weinig tot geen zin. Wij werken daarom altijd allereerst aan een goed fundament, een goede mondgezondheid. Van daaruit kijken we verder naar welke vervolgbehandeling eventueel nodig zijn. Door middel van periodieke onderzoeken en bezoeken aan de mondhygiënist worden klachten en mogelijke problemen in een vroeg stadium gesignaleerd waardoor het verhelpen of zelfs voorkomen eenvoudiger is. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Meer weten over de mogelijkheden bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock? Neem dan direct contact met ons op.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.

Corona nieuws

Tijdens de lockdown is onze tandartspraktijk gewoon geopend.  Het is belangrijk om uw tandarts, mondhygiënist te blijven bezoeken. In verband met het Coronavirus hebben we een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen. Zo zorgen we er samen voor dat uw bezoek aan de praktijk zo veilig mogelijk.

  • Altijd 1,5 meter afstand te houden als u op de praktijk bent, mét en zonder mondkapje;
  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd, naar binnen komen;
  • Uw handen bij binnenkomst desinfecteren met handalcohol.

Wanneer u of een gezinslid/huishoudcontact last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn, verhoging of koorts kunnen wij u helaas niet behandelen. Stem telefonisch af met de praktijk over uw gezondheidssituatie en tandheelkundige klachten.

Wij zorgen voor:

  • Een beperkt aantal mensen in de wachtkamer;
  • Desinfectie voor de handen bij binnenkomst;
  • Een veilige behandeling in de stoel.

Mensen met verkoudheidsklachten komen niet naar de praktijk: dit geldt zowel voor patiënten als voor teamleden