Tandarts Delfgauw

Tandartsenpraktijk von Brucken Fock is de tandarts in de omgeving van Delfgauw.

Alleen de beste tandheelkundige zorg

Toen meer dan 40 jaar geleden Maarten von Brucken Fock de tandartspraktijk voor tandartsen nabij Delfgauw oprichtte was het doel om de best mogelijke tandheelkundige zorg te verlenen aan de patiënten. Nu meer dan 40 jaar later werken we nog steeds volgens deze gedachtegang en streven we nog altijd naar het uitvoeren van de best mogelijke tandheelkundige zorg. En dit doen we bij iedereen uit de omgeving van Delfgauw maar ook uit Pijnacker en Lansingerland.

algemene-tandheelkunde

Nieuwe tandarts Delfgauw

Bent u verhuisd naar Delfgauw of bent u niet meer tevreden met uw huidige tandarts en bent u op zoek naar een nieuwe tandarts in Delfgauw? Bij Tandartsenpraktijk von Brucken Fock hebben we nog ruimte voor nieuwe patiënten. Ook wanneer u een (extreme) angst voor tandartsen heeft of als u een of meerdere lichamelijke of mentale aandoeningen heeft die behandelingen lastiger kunnen laten verlopen, kunt u bij ons terecht. Wij werken namelijk ook met lachgassedatie wanneer nodig. Hierdoor reageert u minder heftig op de behandelingen en kunnen deze toch op de juiste manier worden uitgevoerd. Wilt u zich inschrijven bij ons? Gebruik dan onderstaande knop.

Tandartspraktijk von Brucken Fock

Van algemene tandheelkunde tot aan tanden bleken en facings.

Dit maakt ons anders

Als tandarts in Delfgauw onderscheiden wij ons door niet alleen maar de behandelingen uit te voeren. Wij gaan echt, samen met u, voor de beste mondgezondheid. Dit doen we door een stevige basis voor de gezondheid te leggen. Bij periodieke controles en bezoeken aan de mondhygiënist wordt uw gebit gecontroleerd. Het is dan ook belangrijk om deze controles niet over te slaan. Hoe eerder wij een probleem kunnen constateren of een beginnende klacht kan aanpakken, hoe beter en hoe eenvoudiger het doorgaans opgelost kan worden. Als de stevige basis voor een goede mondgezondheid staat, gaan we kijken naar eventuele vervolgbehandelingen die nodig zijn. Denk hierbij aan kroon- of brugwerk of esthetische tandheelkunde zoals facings of tanden bleken. Vragen over de mogelijkheden binnen onze tandartspraktijk? Neem dan contact met ons op.

Onze website maakt gebruik van cookies om de gebruikservaring te verbeteren, als u doorgaat met het bezoeken van onze website gaan wij er van uit dat u akkoord gaat met onze cookie voorwaarden.