De praktijk

Neem contact met ons op bij vragen en/of opmerkingen. 

Wilt u zich inschrijven? Maak dan gebruik van het inschrijfformulier.

Onze filosofie is u de best mogelijke mondzorg te bieden. 
Dat doen wij volgens ons eigen zorgvuldig opgestelde behandelconcept waarbij wij veel aandacht besteden aan de communicatie tussen patient en behandelaar.


'' Eerst de basis op orde ''

Lees meer over Tandartsenpraktijk Von Brucken Fock

In de praktijk bevinden zich vier behandelkamers waar tandheelkundige zorg wordt aangeboden.

Vooruitdenken bij zorgverlening, goed luisteren naar de zorgvraag van de patiënt en het gezamenlijk aanbieden van zorg leidt tot hogere kwaliteit. Mondhygiëne heeft bij ons een hoge prioriteit. Restauratie van een ongezonde mond is zinloos: de basis moet goed zijn! Wij beginnen altijd met een inventarisatie van de algehele mondgezondheid alvorens vervolgstappen te ondernemen.

De praktijk biedt volledige mondzorg. Preventie: voorkomen is beter dan genezen, het signaleren van problemen in de mond begint bij juiste voorlichting tijdens de periodieke controle of mondhygiënebehandeling. 

Samen met u gaan wij voor een mooi, gezond en functioneel gebit. Wij helpen u bewuster te worden van de situatie in uw mond, onder andere door gebruik te maken van gedetailleerde digitale foto’s van uw tanden en kiezen. 

 

Welke behandelingen zijn er?

– esthetische tandheelkunde;
– bleken en facings;
– wortelkanaalbehandelingen;
– tandvleesbehandelingen;
– kronen en brugwerk;
– vullingen en periodieke controles.

Kindvriendelijk

Wij hebben veel aandacht voor de mondgezondheid van kinderen en jong volwassenen. Speciaal hiervoor een hebben wij een kindertand-verzorgende in ons team. Kinderen raken op deze manier snel vertrouwd met de tandarts en alles wat erbij hoort. Zij moeten immers nog een heel leven vooruit met een gaaf en gezond gebit!

Onze filosofie is u de best mogelijke mondzorg te bieden. Dat doen wij volgens een zorgvuldig opgesteld behandelconcept waarbij wij veel aandacht besteden aan de communicatie met u.

Lees meer over Tandartsenpraktijk Von Brucken Fock

In de praktijk bevinden zich vier behandelkamers waar tandheelkundige zorg wordt aangeboden.

Vooruitdenken bij zorgverlening, goed luisteren naar de zorgvraag van de patiënt en het gezamenlijk aanbieden van zorg leidt tot hogere kwaliteit. Mondhygiëne heeft een hoge prioriteit. Een restauratie in een ongezonde mond is zinloos, de basis moet goed zijn! Wij beginnen altijd met een inventarisatie van de algehele mondgezondheid alvorens vervolgstappen te ondernemen.

De praktijk biedt volledige mondzorg. Preventie: voorkomen is beter dan genezen, het signaleren van problemen in de mond begint bij juiste voorlichting tijdens de periodieke controle of de mondhygiënebehandeling. Samen met u streven wij naar een mooi, gezond en functioneel gebit. Wij helpen u bewuster te worden van de situatie in uw mond, onder andere door gebruik te maken van gedetailleerde digitale foto’s van uw tanden en kiezen. Wij zijn er op onze beurt van bewust dat u ondanks uw inzet toch met problemen in de mond te maken kunt krijgen.

Welke behandelingen zijn er?

Alle behandelingen zoals:

  • esthetisch tandheelkunde
  • bleken en facings
  • wortelkanaalbehandelingen
  • tandvleesbehandelingen
  • kronen, vullingen en;
  • andere deelgebieden zijn geïntegreerd met elkaar.

Kindvriendelijk

Wij streven een kindvriendelijke praktijk na. Wij hebben veel aandacht voor de mondgezondheid van kinderen en jong volwassenen. Wij hebben speciaal hiervoor een kindertandverzorgende in ons team. Kinderen raken op deze manier snel vertrouwd met de tandarts en alles wat erbij hoort. Kinderen en jong volwassen moeten namelijk nog een heel leven met een gezond gebit!

Openingstijden

De praktijk is geopend van maandag tot en met vrijdag. 

Onze openingstijden zijn:
08:30 tot 13:00 uur en
van 13:30 tot 16:30 uur.

Contactgegevens

Parkdreef 52
2724EK Zoetermeer

Bent u verhinderd?

Wanneer u bent verhinderd voor uw afspraak laat ons dit dan zo snel mogelijk weten. Afspraken die binnen 24 uur worden geannuleerd worden in rekening gebracht.

2021 | Praktijk von Brucken Fock | @IRMEDIA | Webdesign door IRMEDIA